sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Koira- ja ihmislapsia


Pennut täyttivät eilen kolme viikkoa. Aika tuntuu menevän hurjaa tahtia, juurihan nuo pienokaiset vasta syntyivät ja nyt ne jo on niin isoja, että touhottaa menemään joka suuntaan.

Laatikosta löytyy varsinkin kolme pienokaista, jotka tarmokkaasti painelevat joka paikkaan oikein kuuluvalla äänellä. Näistä suurin riiviö on lila poika. Hän on ensimmäisenä joka paikassa, ensimmäisenä ulkona laatikosta, ensimmäisenä syömässä, ensimmäisenä sylissä ja mitä ikinä tuleekaan vastaan on lila poika suuna päänä tutustumassa uusiin asioihin. Toisena on meidän toinen neiti, pinkki tyttö. Hän haastaa sisaruksia leikkiin ja yrittää painiskella muiden kanssa, murahtelee ruokakupille, pureskelee äitiä jalkoihin..... Viimeinen tästä "menijä kolmikosta" on keltainen poika, hän vipeltää menemään minkä tassuistaan pääsee ympäri huonetta kova äänisesti huutaen, ei jää kyllä kellekään epäselväksi missä hän juoksentelee.

Pennut ovat nyt tosiaan saaneet muutaman päivän ajan ihan kiinteää ruokaakin äidinmaidon lisäksi. Se maittoi kaikille paremmin kuin hyvin, hirveitä ahmatteja olivat kyllä kaikki. Eikä sotkuilta säästytty, vaan ruokakupissa oli oikein mukava uiskennella, näin varmistettiin ruoan saatavuus.

Eilen pennut saivat ihmislapsi vieraita ja lapset olivat hyvin otettuja pennuista.Lila poika tutkailemassa, että ketäs nämä tyypit oikein ovat. Pitäisikö heitä vähän maistaa?

Pennut kiipeilivät uteliaina vieraiden syliin köllöttelemään.

Nämä nuoret ihmisten alut olivat oikein otettuja pienistä pennuista ja toivat heille mukanaan kauniita tuliaisia:

Kuvassa Oona

Kuvassa minä suuren katraani Oonan ja pentujen kanssa.

Ja viimeisessä kuvassa niin rakkaat siskoni, minä kuin myös lauma koiria (pentujakin on oikein kymmenen kappaletta piirroksessa) :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti