lauantai 19. lokakuuta 2013

Pennut 2 viikkoa

Pennut ovat tänään täyttäneet kaksi viikkoa! Onneksi olkoon pienokaisille.

Tänään pennut saivat ensimmäistä kertaa matolääkkeen. Osalta lääkkeenotto sujui paremmin ja osa ravisteli ällötyksestä päätään "hyi, mitä sä mun suuhun tunget". Samalla hoidettiin punnitukset ja paino jatkaa edelleen tasaista kasvua. Eli Oonalta riittää hyvin ruokaa kaikille kymmenelle pennulle.

Kynsiäkin on jo ehditty leikkailemaan, pennut nukkuivat rauhassa kun hieman hipelöin heidän tassujaan ja napsaisin pienen palan pois kynsien päästä.

Tosiaan, nyt useampikin on jo keksinyt kävelyn jalon taidon, joka tarkoittaakin, että laatikossa riittää näinä päivinä säpinää. Ahkerasti yrittävät jo laatikosta ulos, joten aina kun en ole vahtimassa, olen joutunut pitämään varmuuden vuoksi kynnyksen korotettuna. Tänään taas lila poika päätti lähteä tutkimusmatkailuun laatikon ulkopuolelle, mutta samantien kynnyksen yli päästyään kääntyikin niiltä sijoiltaan takaisin päin ja kömpi takaisin tuttuun ja turvalliseen laatikkoon, aivan omatoimisesti.

Silmät ovat raollaan joka ikisellä jo. Ja korvatkin vaikuttavat alkaneen avautumaan. Pennut kun saattavat nukkua aivan rauhallisesti pienessä kasassa, mutta kun tulen huoneeseen he kuulevat minut ja heräävät oitis.

Seuraavassa vielä kaksiviikkois kuvat pienokaisista, ikäjärjestyksessä

Lila poika

Sininen poika

Musta poika

Prinsessa

Punainen poika

Keltainen poika

Vihreä poika

Ruskea poika

Oranssi poika

Pinkki tyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti