torstai 17. lokakuuta 2013

Pennut 1 ja puoli viikkoisia


Pennuilla rupeaa jo silmät aukeamaan. Lila poika olikin ensimmäisenä tarkastelemassa maailman menoa, hän on myös nyt muutenkin pentulaatikon vilkkain tapaus, eilen opittuaan joten kuten kävelemään. Hän näyttää olevan kovin innoissaan tästä uudesta "opista", eikä meinaa millään pysytellä paikoillaan.

Lilan pennun kanssa sainkin eilen "tapella" kovasti kun siivoskelin pentulaatikkoa. Hän olisi nimenomaan tahtonut nyt opittuaan kävelemään haparoivin askelin tulla juuri laatikon siihen nurkkaukseen, jossa olin touhuamassa. Sain aina palauttaa pojan takaisin muiden luokse, mutta sieltä hän aina vain uudelleen kömpi takaisin ja kovääänisesti vastustaen minun estelyjäni. Joten ei auttanut muu kuin minun pistää vauhtia omiin kätösiini ja siivoukseen. Oli poika sen verran päämäärätietoinen. Videolla pientä taidonnäytettä kävelystä, harmikseni taas tajusin ottaa kameran esille turhan liian myöhään, jolloin pentu päättikin mennä jo takaisin lepäilemään.


Kaikki pennut ovat edelleen jatkaneet kasvamistaan tasaisesti. Kaikki ovat hirveitä ahmatteja, kyllä he aistivat kun "maitobaari" saapuu paikalle, silloin herätään ja rynnätään syömään. Kohta saakin alkaa korottelemaan laatikon reunoja, kun alkaa jo vaikuttamaan siltä, ettei siellä laatikossa pysytellä enää kauaa...

Oona on todella hyvin palautunut pentujen syntymästä ja voi erittäin mainiosti. Neiti on kerännyt hienosti massaa jo itselleen takaisin ja on oma virkeä ja iloinen itsensä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti