lauantai 7. tammikuuta 2012

Uuden vuoden kuulumisia


Manun kanssa olemme viime aikoina pysyneet lupauksessa ja olemme treenailleet ahkerasti tottista. Poika edistyy todella kovaa vauhtia. Nykyään jaksaa keskittyä loistavasti koko treeniajan eikä sähellä turhia. Poika kylläkin on kova ennakoimaan, jota Oona ei ole taas ikinä ollut.

Oonakin on hienosti osannut pysyä poissa tokokentiltä (siis ohjaaja on osannut olla viemättä sitä sinne). Dobotunneille Oona kylläkin pääsee mukaan, pitäähän sitä kuntoa pitää yllä. Ja itseasiassa aloittelimme neidin kanssa tänään agilityesteiden harjoittelun. Ollaan toki aiemminkin harjoiteltu esteitä, nyt vain yritämme paneutua tähän lajiin hieman enemmän ja harjoitella esteet kunnolla. Tosiaan tämän päivän treeniaiheena olivat kontaktiesteet sekä kepit. Keppien kanssa hiottiin hetkinen, kunnes päästiin kaikki kepit läpi, niin että vasta lopussa tuli palkka. Kontaktiesteistä vaikein oli A-este ja siinä vaikein kohta ylösmenokontakti, joten harjoittelimme kovasti tuota kontaktipintaa.

Ja koska olen nyt viime aikoina saanut itselleni kuvia sekä videoita menneistä tapahtumista, niin jaettakoon niitä nyt teille:

Vihdoin ja viimein näin kuukausia jälkikäteen oivalsin kuinka saada dvd:ltä kuvamateriaali kaikkien näkyville ja vielä onnistuin siinä heti ensimmäisellä kerralla. Joten tässäpä teille nyt linkkiä Oonan viimekesäisestä jalostustarkastuksen luonneosiosta. Video on youtubessa ja aukeaa tästä.


Sain myös tänään kaveriltani hänen ottamiaan kuvia meidän syksyisestä lemmikkimessujen esityksestä, joten näitä kuvia on tekstin yhteydessä. Kiitoksen vielä kerran Nealle näistä mahtavista kuvista!


2 kommenttia:

 1. Moikka! Upeita koiria sulla ensinnäkin! :-)
  Liityin teidän lukijaksi kun on mielenkiintoista juttua, vaikuttaa ihan mielettömältä tuo teidän esityskin, saa olla koirat kyllä NIIN hallinnassa et voi vitsit :-)
  Harrastatteko koiratanssia Oonan kanssa vai miten päädyitte tekemään tuota esitystä? Sitten kysymys noista kauniista tauluista mitä sun tuttus on koirista väsännyt. Paljonko mahtaa ottaa hintaa tilauksesta jos piirtelis meidänkin beussilapsen? :-D Tosi kauniita tauluja. Käy piipahtamassa meidänkin blogissa! http://runoxirinabeauceron.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Moikka Vilma,
  Kiitoksia kovasti todella kivasta viestistäsi. Nuo esitykset oli vielä helppo opettaa koiralle, ohjaajalle taasen erittäin vaikeaa.

  Oonan kanssa ollaan kerran käyty pieni koiratanssikurssi, siihen se sitten jäikin, kun kyseinen laji vaatii kamalasti mielikuvitusta ohjaajalta. Mutta kivaa se silti oli. Esityksiin pääsimme mukaan oman Toko-ryhmämme kautta.

  Kyselin noista tauluista, en saanut vielä ihan suoraa vastausta hinnasta, mutta varmasti taulun teko onnistuu. Aikataulua en uskalla luvata, mutta jos haluat voin antaa hänen yhteystiedot.

  Ja menenkin tästä samantien lukaisemaan teidän touhuja... :)

  VastaaPoista