maanantai 1. maaliskuuta 2010

Harkkatokossa 28.2.2010

Kävimme Oonan kanssa sunnuntaina harkkatoko-kisoissa, luokkana nakki/kehu jossa sai olla makupaloja mukana. Lauantaina vielä viime hetken treenaukset ja niin olimme valmiita sunnuntain koitokseen..

Ja niin siinä sitten kävi, että meidän erittäin kuuliainen tokon tähtioppilas sai jonkun nuoruuden "mua ei kiinnosta mikään"-kohtauksen kehässä.

Seuraavassa kuvaan liikkeiden suoritukset sekä niistä saadut pistemäärät:

Aloitus meni hienosti. Luoksepäästävyys täysi 10 pistettä, Oona moikkasi rohkeasti ja ystävällisesti tuomaria.

Seuraavana liikkeenä paikalla makaaminen joka meni hyvin, lopun ohjaajan mokaa lukuunottamatta, joka auttoi huomaamattaan koiran ylös takaisin perusasentoon, vaikka Oona olisi osannut sen itsekin. Tästä pisteet 25,5.

No, siitä se alamäki sitten alkoikin. Seuraamisessa ei lainkaan katsekontaktia. Tyttö kyllä käveli vierelläni nätisti, mutta se muistutti lähinnä jäljestystä kun Oona meni kuono maassa. Sen takia liikkeen keskeytys ja uudelleen liikkeelle, mutta ei mitään vaikutusta, käskyt eivät kertakaikkiaan kiinnostaneet ollenkaan. Jokaiseen ääneen piti reagoida ja siitä häiriintyä. Vaikka kuinka yritti saada intoa päälle, ei Oonaa vain yksinkertaisesti kiinnostanut mikään muu kuin hajut ja äänet. Pisteitä 0."Kai tää kelpaa, et ees jotenkin olen tahdissa mukana, mut hei...nyt tuolla tapahtuu jotain!!"
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä meni tosi laiskasti, kaksoiskäskynä. Pisteitä 10.

Luoksetulo meni hienosti. Tästä ainut tuomarin huomautus: "Kiinnostus ohjaajaa kohtaan saisi olla suurempi." Pisteitä 27.

Seisominen seuraamisen yhteydessä ihan ok, muutama askel vielä käskyn jälkeen ja ohjaaja käytti vahingossa kaksoiskäskyä josta veroitettiin. Pisteitä 12.


Estehypystä pisteitä 10. Kovalla kannustuksella sain tytön viimein hyppäämään esteen yli.

Kokonaisvaikutus 7 ja tuomarin kommentit, "Motivaatio saisi olla suurempi."

Kokonaispistemäärä 101,5/160 eli ihan ok pisteet suorituksesta huolimatta.


Tällaista ei siis ole tapahtunut ikinä missään tilanteessa. Tyttö kyllä oli omituinen koko sunnuntai päivän, joten ehdimme jo epäillä Oonan olevan kipeä. Tänään neiti kyllä touhottanut taas täyttä päätä menemään, joten todennäköisesti Oona (kuten myös ohjaaja) jännitti eilistä sekä aivan outoa paikkaa. Olihan ne kuitenkin tytön ensimmäiset kisat, joten ei mitään huolenaihetta. Onhan meillä aikaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti