maanantai 22. helmikuuta 2010

Hassuja tapoja, outoja asentoja

Ja niin taas viikonloppu meni nopeammin kuin osasi arvatakaan, ilmakaan ei suosinut ulkoilijoita yli 20 asteen pakkasilla ja kamalan kovalla tuulella sekä lumisateella. Joten sisällä sai olla touhottamassa sitäkin enemmän, pallo olikin meillä kovassa suosiossa taas.Olettekos ennen törmänneet koiraan jonka lihanpalasen syöminen kestää noin 5 minuuttia? Kyllä vain, Oona sai eilen ruokansa sekaan muutaman lihapalasen. Ensin hän katsoi meitä vuorotellen kuin kysyen: "Mitä te ootte nyt tänne mun ruokaan tunkeneet?" Sen jälkeen hän otti lihan varovaisesti suuhunsa ja kuljetti matolle. Välillä maisteltiin, välillä haisteltiin.. ("Apua..ootteks te ihan varmoi, et tää on terveellistä???) No, lopulta liha onneksi löysi tiensä vatsaan. On tyttö ennenkin lihanpalasia saanut, mutta niitä täytyy silti ensin aina hieman tutkailla...ihan vain varmuuden vuoksi...Meillä ei koiratkaan mielellään lattioilla istu, ainakaan Oonan mielestä se ei ole hänen arvolleen sopivaa.. Onhan se nyt mukavampaa kun on takapuolen alla jotain muuta kuin kova lattia.. Kun Oonalle antaa istu-käskyn hän todella istuu niihin sijoilleen välittämättä siitä mitä takana on. Usein tapaammekin hänet nojailemasta niin kenkätelineeseen, sohvaan kuin vessanpönttöönkin.


Kun vauhdikas päivä on takanapäin ja voimat alkavat hiipumaan on mukavaa rojahtaa lempiasentoonsa lempipaikalleen lepäilemään ja toivottaa muille makoisia unia!

2 kommenttia:

  1. No johan tyttö on kuin äitinsä. :-) Just tässä mietittiin mahtaako lelujen kantelu ja sit just noi oudot istuma-asennot yms. olla perinnöllisiä... :-)
    Hienoja kuvia Oonasta.
    -Taina-

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia!! Juu, Oona on aivan selvästi tullut äitiinsä. Ainakin lelujen kantelussa, niillä on nimittäin Oonan mielestä kiva kiusata tuomalla lelu lähelle, mutta kun lelua yrittää ottaa niin äkkiä pakoon.. :)

    VastaaPoista