torstai 4. maaliskuuta 2010

Oona vs. "Red Devil"

Oonan kutsuma "Red Devil" (meille muille tutummalta nimeltään imuri) on nyt lojunut kohta viikon eteisen lattialla. Tämä ei suinkaan johdu ihmisten laiskuudesta laittaa imuria takaisin kaappiin vaan imuri on jätetty tarkoituksella keskelle eteisen käytävää. Kuulostaa kummalta, mutta tämä vain sen takia, että Oona on pienestä asti pelännyt imuria ja nyt pelko on kärjistynyt siten, että Oona juoksee sängyn alle jo kun avaa imurikaapin oven. Olemme koittaneet syöttää tytölle makupaloja kun toinen imuroi vieressä, mutta yleensä tilanne päättyy siihen, että Oona juoksee saunan lauteiden alle ja mököttää siellä kokoillan, kun taas kerran oltiin tyhmiä ja laitettiin se hurja "Red Devil" huutamaan. Eli imuri siis lojuu lattialla siedätyshoitona Oonalle. Ensimmäinen päivä meni niin, että imurin ohi täytyi aina juosta mahdollisimman nopeasti ennen kuin se hyökkää. Mutta nopeasti tyttö huomasi pelon olevan turhaa, nimittäin jo seuraavana päivänä imurin olemassa olo unohtui.

Tottakai avustin Oonaa hieman unohtamaan pelkonsa. "Red Devil" sai selkäänsä muutaman lihapullan ja hienosti tyttö pienen kamppailun (sekä monien kannustussanojen) jälkeen voitti pelkonsa ja tuli hakemaan makupalat.


"Voi ei.. toll on jotain mitä mäki haluun... öö..mitä mun pitäis tehä?"

"Jos mä hiivin tälleen ihan hiljaa ni se ei varmaa huomaa mua.. uskallanks mä??

"No todellaki mä uskallan... JIPII! Se ei huomannu mua ja mä sain pöllittyy sen namit!"

Edelleenkään eivät nämä kaksi ole kavereita keskenään, Oona sietää "Red Deviliä" niin kauan kuin se vain on murahtelematta. Mutta pikkuhiljaa mennään sitä päivää kohti, jolloin nämä kaksi mahtuvat yhtäaikaa saman katon alle.

2 kommenttia:

  1. Rohkea Oona! Ja tällä kertaa ymmärsin ihan helposti kaiken, "imuri" ja "lihapulla" eivät vaadi suurta koiratietoutta. ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvä, on mukavampaa lukea kun ymmärtää :) Tänään taas imurointi harjoituksia makupalojen kanssa, Oona-raukka tärisi nurkassa peloissaan, mutta positiivista kyllä, että pelon lomassa kuitenkin makupalat meni alas. Tai sitten meidän koira on vain niin ahne...

    VastaaPoista