maanantai 23. huhtikuuta 2012

Manun synttärit

Viime perjantaina vietimme suurta päivää, kun "pieni pentuni" saavutti vihdoin merkittävän ikävaiheen tullessaan yhden vuoden ikään. Kamalan nopeasti aika on kulunut ja huomaan tosiaan edelleen puhuvani pennusta... hmm.. olisiko aika päivittää, vaikka junnuksi, se sopisi jo paljon paremmin? Ihmiset kun hämmästyvät kuultuaan puheeni pennusta ja seuraavassa hetkessä nurkan takaa tuleekin noin 40 kiloa painava suuri honkkeli uros..


Synttäripäivä alkoi aikaisin. Heti aamulla ennen kukon laulua lähdimme kaveriporukalla juoksulenkille. Manukin on tosiaan talven aikana ehtinyt kasvaa sen verran, että saa luvan tulla mukaamme juoksemaan. Ei ole poika vielä tietoinen siitä, että joskus matkat voivat venähtää todella, todella pitkiksi (lue 15km) vaan vetää hulluna rallia ympäriinsä. Kyllä tulee Manu varmasti huomaamaan, että välillä on ihan hyvä säästää voimia...

Illalla Manu pääsi töihin, josta kotiin palattuani päätin vielä hieman treenata herran kanssa. Otimme pienet parkkipaikka treenit kaatosateessa. Ja hienosti sujuivat treenit, ei haitannut sade poikaa, ei häiriintynyt paikalla makuu taikka liikkeestä maahanmeno vaikka maa oli märkä rankkasateesta johtuen. Treenit sujuivat siis kaikinpuolin onnistuneesti.

Illalla vielä, perinteiset synttäriherkut.. Tällä kertaa ei ollut kakkua, omistaja oli laiska.. sai poika tyytyä kaupan valmisherkkuihin, eli siis luuhun. Mutta hyvinpä näytti sekin maistuvan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti