perjantai 12. elokuuta 2011

Manu rokotuksessa


Keskiviikkona kävimme hakemassa Manulle tehosterokotuksen. Poika oli taas kasvanut hurjasti viime kertaisesta, tällä kertaa painoa oli 16kg. Manu on oppinut taitavasti tämän pennun painonnousu ohjeen: kilo per viikko (keskiviikkona Manu nimittäin täytti juuri tuon 16 viikkoa). Rokotustakaan ei taas ollenkaan huomattu kun oli paljon namia tarjolla.

Eläinlääkäri tutki ja sanoi pojan olevan erittäin hyvässä kunnossa, lihasmassaakin jo mukavasti. Ainut huono puoli oli se, ettei se toinen kives ole edelleenkään laskeutunut. Hmph... odotellaan ja toivotaan, että se nyt päättäisi laskeutua.

Manun kanssa ajattelimme kokeilla erilaista harrastusta. Suunnittelin vieväni sen laulukuoroon. Saisikohan siitä yhden PK-lajeista? Nimittäin, minulla on herätyskellon äänenä System of a Down - Lonely day ja aina kun kello pärähtää soimaan, aloittaa myös Manu laulamisen. Tai tällä hetkellä Manu osaa sanat vasta kertosäkeistöstä. On tainnut poika ottaa emännästä mallia, kuinka fiilistellään hyvää kappaletta. Musiikkimaku taitaa kuitenkin olla tuohon raskaampaan päin. Tässä video laulusta, valitettavasti video on huono, mutta ei taas ollut aikaa ottaa parempaa asentoa eikä laittaa valoja päälle, koska tilanne olisin voinut mennä muuten ohi. Mutta pojan laulun videolta kuulee aivan loistavasti. Eikä videolla niin väliä, eihän radiossakaan kuvaa ole. Mutta todisteeksi ettei tuo ollut vain sattumaa sain kuvattua toisenkin videon, joka avautuu tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti