torstai 10. toukokuuta 2012

Takapihan löytö


Onko tämän ihanampaa olemassa? Voiko enempää enää toivoa?

Joka kesä niin kauan kuin minulla on koiria ollut olen toivonut asuvani veden äärellä. Kuinka ihanaa on kuumana päivänä mennä uittamaan koiraa. Aikaisempina vuosina olen käynyt Westendin koirauimarannalla, paikka on kiva. Vesi on matalaa pitkälle asti ja kun on meri kyseessä niin on laajalti tilaa uida. Westendissä voi myös koiran kanssa mennä kahlaamaan veteen. Viime vuoden uintireissusta kuvia ja tunnelmia tässä.

Sieltä löytyy myös miinuspuolia joista suurin on se, että kauniina kesäpäivänä ranta on tupaten täynnä. Siis oikeasti tupaten täynnä. Koiria on kymmeniä jos ei peräti sata. Siinä jos haluat olla rauhassa koirasi kanssa niin se on melkeinpä mahdotonta, jos et raahaudu koiriesi kanssa pitkälle merelle, mutta kun välillä olisi ihan mukavaa itse köllötellä auringossa ja antaa koirien viipottaa suuna päänä.

Niin ja sitten se toinen miinuspuoli on tietysti punkit. Hmm, koko Suomessa ei taida olla niin paljon punkkeja kuin Westendissä. Kun siellä käyt saat 100% varmuudella myös kotiin viemisiä. Sen sain todeta sen jo silloin siellä asuessani.

No, mutta nyt on ratkaisu missä ei näitä ongelmia todenäköisesti tule vastaan. Sillä takapihaltani, luitte oikein, siis takapihaltani löytyy nykyään tällainen (ei se oikeasti omaa pihaani ole, mutta taloni takana kuitenkin).


Ja mitä toususivat koirani:

2 kommenttia:

  1. Mistä päin Espoota tällainen ihana paika löytyy? :)

    VastaaPoista
  2. Kauklahdestapa tämä tällainen löytyy. Manusta on kuoriutunut oikea vesipeto ;) taitaa kulkea geeneissä..

    VastaaPoista