lauantai 26. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen lastenveto

Keskiviikko iltana ajelinkin suoraan töistä kohti Porvoon Kokonniemeä. Meillä oli Oonan kanssa edessä ensimmäiset oikeat lastenvetoharjoitukset. Olemme kyllä aiemmin jo ehtineet vedellä perässä kärryjä, mutta harjoitukset ovat olleet rauhoitettuja eikä kyytiinkään ollut päässyt vielä kukaan.

Tosiaan Kokonniemessä oli laskettelurinteet auki, sadoittain ihmisiä sekä niiden joukossa kymmeniä pieniä sekä vähän isompiakin innostuneita lapsia, jotka odottelivat, että pääsisivät koiran kyytiin.

Ensin totuttelimme hirveään hälinää sekä siihen, että perässämme tulee jotain. Kuljimme muiden mukana muutamaa kierrosta tyhjä ahkio perässämme. Mutta kun Oona ei näyttänyt välittävän muista ihmisistä eikä hermostuvan tilanteesta niin pääsipäs muutama lapsikin kyytiimme. Eikä Oona tästäkään välittänyt mitään vaan menimme samalla tavalla kuin tähänkin asti. Oli aivan mahtavaa nähdä pienten lapsien iloiset ilmeet kun pääsivät kyytiin. Katselivat ihastuneena eteenpäin suuri hymy kasvoillaan, tämä on heille suuri kokemus.

Vedimme tosiaan vain muutaman kierroksen kunnes vein Oonan autoon. Tämä oli meille ensimmäinen tällainen tilanne, joten aloitimme rauhallisesti. Kun onhan se koiralle väsyttävää vetää ahkiota perässään ja vielä enemmän kun tilanne on aivan uudenlainen.

Tällä hetkellä treenailumme jatkuvat, tässä jo mainittakoon, että meillä on nyt keväällä taas edessä PetExpo jossa olemme taas mukana tokonäytöksen muodossa. Joten kaikille tervetuloa katsomaan suoritustamme, show on taas mitä mahtavin!

4 kommenttia:

 1. Tässä pitäs olla kanssa semmoinen tykkää-nappi ;-))

  -Taina-

  VastaaPoista
 2. Kumpanas päivänä ja mihin aikaan voi PetExpossa nähdä beussia esiintymässä? :) Täytyy tulla katselemaan!

  VastaaPoista
 3. Hei Anna M.; Olemme PetExpossa sekä lauantaina että sunnuntaina. Esiintymisaikamme on klo 12.00 ja 14.30 Pedigree-Areenalla. :) Kiva, tervetuloa!

  VastaaPoista
 4. Mukava kuulla! Onneksi tuo myöhempi aika ei ainakaan mene beussien rotukehän päälle. :) Sunnuntaina olen itse tulossa paaikanpäälle.

  VastaaPoista