sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Tottelevaisuuskoe 6.1.2011 Pieksämäellä

Joulukiireet ja kovat treenit ovat verottaneet voimia sekä aikaa bloginkirjoittamiseen. Mutta nyt on taas aihetta kirjoitella loppiaisen tapahtumista.

Kun taas yksi lauantai iltapäivä toko-kouluttajamme Camilla pyysi meitä mukaan Pieksämäelle tottelevaisuuskokeeseen, päätimme samoin tein lähteä mukaan ja niin alkoi liikkeiden hiominen... Jännitys oli kova, mutta joskushan se kisaaminenkin oli aloitettava.

Loppiaisena olimmekin sitten Oonan kanssa ihka ensimmäisessä tottelevaisuuskokeessamme Pieksämäellä. Tuomarinamme toimi Riikka Pulliainen.

Seuraavassa liikkeet pisteineen sekä kommentteineen:

Luoksepäästävyys 10

Paikalla makaaminen 9
Hienosti Oona meni käskystä maahan, mutta sitten alkoi epäröimään "pitikö sittenkään mennä maahan" ja nosti kyynärpäät ilmaan. Vasta käskyllä paikka meni kyynärpäät takaisin maahan, joten siitä pisteen menetys. Muuten jaksoi hienosti kahden minuutin paikalla makuun. Eikä ennakoinut perusasentoon.

Seuraaminen kytkettynä 8,5
Kontatkin pito on ollut aina ongelmamme ja niin myös nyt. Välillä piti hienostikin kontaktia, mutta sitten hiipui.

Seuraaminen taluttimetta 8
Samalla tavalla kuin kytkettynä, mutta mukaan tuli käden tökkiminen ajoittain.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9
Loistava, nopea maahanmeno.

Luoksetulo 10
Oona hienosti odotti käskyä, tuli suoraan eteen, täydelliselle paikalle. Josta käskystä perusasentoon.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 0
Seuraaminen lähti hienosti, käskyn "Seiso" kuultuaan meni nopeasti maahan. Tästä johtuen pisteet nollille. Tuomarin kommentti: "Tuossahan oli aivan loistava, kympin arvoinen maahanmeno. Harmi, että nyt oli eri liike kyseessä." Harmikseni totesin, että treenatessamme tämä on ollut varmin liikkeemme. Mutta useinhan juuri kokeessa se varmin liike juuri pettää. Saatoinpa myös sanoa käskyn hieman liian painokkaasti. Mutta osaapahan jatkossa kiinnittää huomiota siihen.

Estehyppy 8
Takajalat kolahti hypätessä esteeseen, jonka takia kahden pisteen alennus. Muuten välitön seisominen käskystä ja hieno perusasento.

Kokonaisvaikutus 10
Tuomarin kommentti: "Tykkäsin katsoa teidän yhteistyötä, näytitte molemmat nauttivan yhdessä tekemisestä". Meillä olikin Oonan kanssa oikein mukavaa kehään päästyämme, kun jännityskin alkoi pikkuhiljaa hiipumaan. Oona kuunteli hienosti käskyjä ja suoritti vaaditut liikkeet hienosti.

Kokonaispisteet 160 ja ykköstulos alokasluokasta. Ja pokaalin kera kotia. Hienoa, en osannut odottaa näin hyvää tulosta ensimmäisistä kisoistamme.

Aikaisesta herätyksestä ja pitkästä matkasta huolimatta meillä oli erittäin mukava reissu. Seura oli todella mukavaa. Harmikseni unohdin kameran kotiin, joten kuvia reissusta ei nyt valitettavasti ole. Mutta varmasti on piakkoinkin tulossa lisää kokeita joihin pakkaan kamerankin mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti