maanantai 29. marraskuuta 2010

Luustokuvauksessa Skutnabbin luona

Ja niin onkin heti perään aika paljastaa loputkin salaisuudet. Kuten aiemmassa kirjoituksessani totesin niin minulla on sellainen tuuri, että jos jotain asiaa innolla julistan kaikille niin tapahtuu jotain, niin ettei se onnistukaan.

Tällä kertaa kyseessä oli luustokuvaukset.

Perjantaina 12.11.2010 ajelimme Vihdin Jokikuntaan Kai Skutnabbin vastaanotolle. Hän oli sekä ammattitaitoinen että mukava ja huumorintajuinen mies.

Oonalle rauhoituspiikki ja hetken päästä pääsimmekin venyttelemään raajoja. Hiljaista hetkeä ei vastaanotolla ehtinyt tulla kun keskustelimme niin lepakoista, virtahevoista että kukista. Saimme myös oppia koiran anatomiasta, "tässä on ruokaa, tässä kaasua, tässä munuainen jne..."

Lonkista kuvat, kyynärät sekä selkä kokonaisuudessaan. Vielä muutama varmennuskuva. Juu, kaikki kunnossa.

Oonalle herätyspiikki ja me kuuntelimme selitystä kuvista. "Eli selkä on erittäin hyvä, ei mitään poikkeavaa, terve. Kennelliittoon lähetän lonkat A/A sekä kyynärät 0/0."

Wau, kuulostipas tuo hyvältä. Olimme todella tyytyväisiä. Nyt vain odottelemaan Kennelliiton tuloksia.

Koko loppupäivän Oona oli aivan muissa maailmoissa, katsoi meitä katseella "mitä te ootte menneet tekemään mulle??" Mutta jo seuraavana päivänä neiti jaksoi olla oma reipas itsensä.

Ja niin olemme tuskastelleet nämä pari viikkoa odotellen Kennelliiton kirjettä. Ja kun se viimein tänään tuli niin: LONKAT A/A sekä KYYNÄRÄT 0/0! JES!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti